Články se štítkem: KB

MTX Group zůstává věrná tradiciInvestuje ale moderně a udržitelně

thumbnail

Největší ryze česká průmyslová skupina zůstává věrná svému jádru, jímž historicky byla obchodní společnost METALIMEX. Současně se ale rozrůstá a v rozvoji svých jednotlivých firem hledá synergie, které pomáhají udržitelnému růstu. Jak totiž říká šéf strategie skupiny David Bečvář: „Dělíme se v některých oblastech nejen o know-how, ale také o různé služby a zdroje. Občas se taky trochu špičkujeme, snažíme se vzájemně popostrčit kupředu.“

Štítky Energetika, Kovy, Inovace, Nové technologie, KB

číst celý článek

Zabodujte u zaměstnanců benefitem v podobě životního pojištění

thumbnail

Zdraví a ochrana zaměstnanců je po covidové pandemii ještě důležitější než dříve. Zaměstnanecký benefit v podobě životního pojištění, který pomůže v nesnadných životních situacích, jako je invalidita, úraz či úmrtí, tedy dává velký smysl. Kolik takové pojištění stojí a jaké jsou jeho výhody? Zeptali jsme se Aleše Masopusta, manažera korporátního obchodu KB Pojišťovny.

Štítky Životní pojištění, KB

číst celý článek

Digitalizace a robotizace je pro menší firmy oříškemOtevírají se jim dveře k novým dotačním zdrojům

thumbnail

Nedávný průzkum Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR poukázal na propastný rozdíl mezi velkými a menšími hráči, kdy průmyslové roboty využívá jen 13 % menších a středních firem. Přitom potenciál pro využívání těchto nástrojů je poměrně velký, protože polovina firem deklarovala zájem do nich investovat.

Štítky digitalizace, KB

číst celý článek

Zjednodušte si hlasování s aplikacíValná hromada online

Naše společnost každoročně pořádá valnou hromadu. Přestože se jedná o významnou i společenskou akci, naši akcionáři uvítají, vzhledem ke své pracovní vytíženosti a cestování po světě, vzdálený přístup pro hlasování. Zaznamenal jsem, že KB spustila nějakou online formu pro hlasování na valných hromadách. Chci se zeptat, co toto řešení obnáší a jak je lze využít? Mgr. Petr Mikysek, člen správní rady AGARIA a.s.

Štítky KB, digitalizace

číst celý článek

Marek Růžička: Cesta k oživení byznysu nemusí být klikatáNabízíme bezpečné, snadné a levné řešení

thumbnail

V záplavě špatných zpráv si o to víc ceníme těch dobrých, a tak jsem se v úvodu našeho setkání s výkonným ředitelem společnosti Bankovní identita Markem Růžičkou zeptala na ně. „Co mi udělalo v posledních dnech největší radost? Jednoznačně zpráva, že v Česku byla otevřena první bezobslužná prodejna, kde si nakoupíte kdykoli i po zavírací hodině. A to díky naší digitální platformě BankID! Nejlepší na tom je, že jsme se to dozvěděli až z tisku, nikdo to s námi nekonzultoval. To je důkaz, že náš stávající ekosystém IT firem, systémových integrátorů, partnerů i našich zákazníků přijal myšlenku bankovní identity za svou a už si s ní hraje,“ zní odpověď, která mě překvapila. Protože obvykle se majitelé firem brání tomu, že by svůj produkt neměli mít tak úplně pod kontrolou. Tak jak to tedy s BankID je?

Štítky digitalizace, Bankovní identita, KB

číst celý článek
1 3 4 5 6 7 8 9 12 17 22

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.