Články autora: Adam Janek

Když si kousneš do jablka aneb Všechno jde, pokud máš vůli a chuť jít za svým cílem!

thumbnail

Až budu mít příležitost cestovat jen tak po Kalifornii, rád bych zajel do městečka Los Altos v Sanfranciském zálivu na západním okraji Silicon Valley a navštívil na první pohled docela nenápadný dům, v němž prožil své dětství Steve Jobs. Dům, kde v roce 1976 s kamarádem Stevem Wozniakem založili v garáži legendární společnost Apple. Dnes už je to místo historickou památkou, ovšem ne tak Jobsova poselství a vize. Ty rezonují dál.

Štítky Z praxe, Management, Strategie, Silicon Valley, OCP

číst celý článek

What happens when you bite into an appleAnything is possible if you have the willpower to pursue your goal

thumbnail

One day, when I have the opportunity to travel around California, I would love to go to Los Altos, a small town in the San Francisco Bay area, on the western edge of Silicon Valley, and visit the unassuming house where Steve Jobs spent his childhood. This is where he and his friend Steve Wozniak founded Apple in 1976. The house is already a historical monument, but Jobs' message and vision keep resonating.

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.